Lev det grønne liv

Grønne dage

Frederiksberg Kommune byder endnu en gang velkommen til Grønne Dage på Frederiksberg, der løber af stablen fra mandag den 5. november til lørdag den 10. november 2018.

Vi sætter igen fokus på det grønne hverdagsliv i byen, og løfter i år barren endnu højere ved at invitere til snak og aktivitet om FNs verdensmål.

Vi lægger ud med tre spændende foredrag med tidligere miljøminister Connie Hedegaard, meteorolog Jesper Theilgaard og antropolog Rune-Christoffer Bech-Dragsdahl, der hver især vil give deres bud på, hvordan klimaforandringerne vil påvirke vores fremtid.

Lørdag kl. 11-16 inviterer vi traditionen tro til et stort arrangement, hvor der vil være masser af inspiration til et grønnere liv. Du kan blandt andet møde den økologiske frisør Zenz, få ideer til naturlige skønhedsprodukter hos Vølve, smage bybiernes honning, veganske kager og risotto med fårekyllinger. Du kan lave julepynt og julegaver ud af genbrugte materialer, kreere en kokedama til vindueskarmen eller bygge insekthotel eller måske en sæbekassebil.

Grønne Dage byder på aktiviteter og inspiration til skønne sjæle i alle aldre. Vi glæder os til at se jer.