Madaffald i boligforeninger

Vi er færdige med at levere affaldsbeholdere og startpakker til de ejendomme, som skal være med i madaffaldsordningen i foråret 2018. Resten af ejendommene vil løbende blive inviteret med i ordningen. Ejendommen og beboerne får direkte besked, når det bliver deres tur til at sortere madaffald.

Sådan får I tømt affaldsbeholderen til madaffald

 • Stil beholderen med håndtagene udad. Låget kan åbnes fra begge side, så beholderen kan altid stå klar til skraldemanden med håndtagene udad. Vær opmærkom på, om beboerne vender beholderen, så den ikke er klar til tømning
 • Låget på madaffalds beholderen skal være lukket.
 • Der må kun være grønne poser med madaffald i beholderen.

Hvis skraldemanden har glemt jer, så skriv til os via linket på denne side.

Kun for kontaktpersoner: Sådan bestiller I nye poser til ejendommens beboere

Vær opmærksom på, at beboerne har fået udleveret 100 poser i startpakken. Mange beboere vil have poser til et helt år. Vi forventer, at I maksimalt behøver at bestille poser til halvdelen af lejlighederne 1 - 2 gange om året.

 • Opret en "ny kontaktperson" i selvbetjeningen og vælg: ejendom, adgangskode og indtast mail og telefonnummer. Vi kan desværre ikke overføre din oprettelse fra udleveringen af startpakker, så du skal "oprette en kontaktperson" i vores nye selvbetjening.
 • Bestil nye poser i webshoppen og vælg standplads. Poserne bliver leveret af skralemændene til standpladsen for madaffaldsbeholderen inden for cirka 10 arbejdsdage. Der kan være længere leveringstid i maj, juni og juli 2018.

Beboerne kan altid hente nye poser til sig selv:

 • Borgerservice på Rådhuset
  Mandag og torsdag klokken 9-17
  Tirsdag, onsdag og fredag klokken 9-13
 • Bispeengen Genbrugsstation, Bispeengen 35, 2000 Frederiksberg
  Hverdage klokken 10-18
  Weekend og helligdage klokken 10-17

 

Mangler I stadig materiel til madaffald?

Hvis I stadig ikke har fået madaffaldsbeholdere eller startpakker, så kontakt os via linket her på siden.