SorteringsABC

Her kan du se mere om sortering af affald i boligforeninger og materialer om sortering til beboerne.

SorteringsABC

SorteringsABC er et digitalt opslagsværk, hvor du kan søge på affald og se, hvordan du kan aflevere det, når du bor i boligforening.

Bestil A5 sorteringsguides til beboerne

Du kan lave jeres egen sorterinsguide og få dem trykt af os. I guiden skriver du, hvor affaldsbeholderne står, eller om man skal køre på genbrugsstationen. Alle andre informationer om sortering er fortrykt i guiden. Du kan lave en på dansk og en på engelsk. Du kan gemme sorteringsguiden som pdf eller bestille eksemplarer til tryk. Vi trykker og sender sorteringsguiderne med pakkeposten uden beregning.

Bestil A4 eller A3 sorteringsskilte til foreningen

Bestil A4 eller A3 sorteringsskilte af plast til at hænge op over affaldsbeholderne eller i storskraldsrummet. Du vælger om de skal være A4 eller A3, om de skal være på dansk eller engelsk, og hvor mange du vil have. Skiltene MÅ IKKE sættes direkte på affaldsbeholderne.

Sorteringsvejledning

Sorteringsvejledningen er en A4 side, som vi deler ud en gang om året sammen med magasin GENBRUG til alle husstande. Du er velkommen til at få en stak, som du selv kan dele ud. Sorteringsvejledningen findes også som skilte, trykt på plast, som man kan hænge op i opgangen, vaskekælderen eller udenfor.