Villa og rækkehuse

Velkommen til selvbetjeningen for affald fra villaer, villalejligheder og rækkehuse.

Tømmekalender

I tømmekalenderen kan du se, hvornår du får hentet affald. Du kan printe oversigten og hænge den op. Brug linket til tømmekalenderen i højre side.

Hent vores app Affald Frederiksberg til iPhone, iPad og Android. Så får du tømmekalender og påmindelser direkte på telefonen. Du kan også give besked om manglende tømning i app'en.

Ny poser til Bioaffald

Du får nye bioposer ved at binde en pose på bioaffaldsbeholderen. Så lægger skraldemanden en ny rulle til dig, når han tømmer beholderen. Kan du ikke vente på skraldemanden, kan du hente nye poser i Borgerservicecenteret på Rådhuset.

Send besked

Send os en besked, hvis vi ikke har hentet affald. Du skal give os besked hurtigst muligt. Nogle gange kan skraldemanden ikke komme til, andre gange er I blevet sprunget over. Enten sender vi skraldebilen afsted igen, eller også må I vente til næste gang. Det kommer an på, hvor fyldte jeres beholdere er, og hvor lang tid, der er til næste tømning.

Du er også velkommen til at stille spørgsmål om affald eller genbrug. Fx hvis du mangler poser til bioaffald eller en køkkenkurv til sortering af bioaffald i køkkenet.

Tilmeld eller tilpas

Du kan tilmelde nye affaldsordninger som plast og metal.

Tilmeld plast. Du får en 240 liter beholder (lige som papir). Beholderen bliver tømt hver 8. uge.

Tilmeld metal. Du får en 240 liter beholder (lige som papir). Beholderen bliver tømt hver 8. uge.

Du kan tilpasse dine affaldsordninger. For eksempel hvis du vil have større eller mindre beholdere til affald.

Køb ekstra afhentning eller vask

Du kan købe en ekstra tømning, hvis I har ekstra restaffald efter en fest eller lignende.

Du kan også købe vask af dine affaldsbeholder.

Ødelagte eller forsvundne beholdere

Giv os besked, hvis en beholder er gået i stykker, er blevet brændt af eller I har mistet en beholder. I får en nye beholder, hvis den er slidt op eller gået i stykker på skraldebilen. I skal betale for en ny, hvis beholderen har været udsat for hærværk eller er blevet stjålet. Frederiksberg Kommune ejer alle affaldsbeholderne.

Lej en jerncontainer

Du kan leje en jerncontainer til stort brændbart, til jern eller til haveaffald. Det koster ekstra at leje en container. Se mere under Lej container

Kør selv på genbrugsstationen

Bispeengen Genbrugsstation
Bispeengen 35
2000 Frederiksberg

Hverdage 10-18, weekend og helligdage 10-17.