Driftsstatus

Her kan du se status for vores drift af affaldsordninger, selvbetjening og app.

Affaldsordningerne

Ingen ændringer fra 15. november 2019 til 15. januar 2020

  • Vi ændrer ikke kapacitet på affaldsordninger hen over jul og nytår. Der er altid andre affaldsstrømme i helligdagene. Derfor tilpasser vi først affaldsordninger igen efter den 15. januar 2020.
  • Vi er i gang med at skifte affaldssystem. Derfor har vi som udgangspunkt lukket for ændringer i vores database fra den 15. november til den 15. december. Databasen er ved at bliver overflyttet til det nye affaldssystem. Vi kan derfor ikke tilføje ordninger eller ændre i ordningerne, som du får vist i selvbetjening og tømmekalender.
  • Du kan stadig skrive til os i selvbetjeningen og bestille ændringer. Men vi kan først registrere det i vores system fra den 15. december.

Selvbetjening - genbrug.frederiksberg.dk

Selvbetjeningen fungerer normalt.

Vi skifter affaldssystem og selvbetjening den 11. december 2019. Selvbetjeningen flytter den 11. december 2019 til hjemmesiden affald.frederiksberg.dk (hvor der er tømmekalender i dag)

Tømmekalender og Kontaktpersoner - affald.frederiksberg.dk

Tømmekalender og bestilling af madaffaldsposer fungerer normalt. Al selvbetjening på genbrug.frederiksberg.dk flytter til denne side den 11. december.

Affaldsapp - Affald Frederiksberg

Vores app til iPhone, iPad og Android-enheder fungerer normalt. Vi skifter affaldssystem den 11. december, så du får ikke længere påmindelser. Den 11. december skal du opdatere app'en til den nyeste version og tilmelde dig påmindelser forfra.

App'en vil ligne sig selv, men hente data om din ejendom fra vores nye affaldssystem.

Beskedservice - sms, mail og app-push

Den 11. december får vi nyt affaldssystem. Det betyder, at du skal tilmelde dig påmindelser forfra. Du skal tilmelde dig forfra, da der er kommet nye krav til GDPR og vores opbevaring af dine oplysninger. Derfor kan vi ikke overføre dine gamle tilmeldinger.

Genveje til selvbetjening og app

Selvbetjening - her på siden

Mit affald - tømmekalender og kontaktpersoner

AffaldsAPP - Affald Frederiksberg