Book børnehavebesøg

Her kan du finde information om, hvordan du booker et børnehavebesøg med genbrugsguiderne. Besøget er gratis og genbrugsguiderne medbringer selv materiale og rekvisitter til besøgets aktiviteter.

Indhold

  Hvis du vil høre mere eller booke et besøg, kan du skrive på genbrug@frederiksberg.dk. I emnefeltet skriver du: Book Børnehavebesøg: ’din institutions navn’

  I mailen bedes du oplyse: 

  • Navn på institution.
  • Forslået dato og tidspunkt for besøg. 
  • Antal af børn, der deltager.
  • Navn, mail og telefonnummer på kontaktperson/pædagog.

  Af hensyn til planlægning og forberedelse skal besøget som hovedregel bookes minimum 14 dage før. Det er muligt at bestille besøget ad flere omgange samme dag, hvis gruppen af førskolebørn er større end 15 børn. Foreslå gerne flere mulige datoer i kommentarfeltet.

  Vi skræddersyr gerne besøget, så det passer til jeres behov. Det kan for eksempel være, hvis I har et forløb om affald og genbrug i børnehaven. Skriv dine ønsker som en kommentar i mailen. 

  Besøget varetages af vores genbrugsguider. De er et specialuddannet korps af studentermedhjælpere fra uddannelser som f.eks by-, energi- og miljøplanlægning.

  Du kan finde mere information om vores børnehavebesøg under introduktion til børnehavebesøg. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os om detaljerne i børnehavebesøget.

  Vi glæder os til at høre fra dig!